Artiesten

De artiesten die wij u kunnen aanbieden zijn er vele, in ieder geval is ons assortiment zo groot, dat het er teveel zijn om hier te noteren.
Enkele voorbeelden zijn:

Ook hebben wij enkele bands waar wij mee samenwerken. Voorbeelden hiervan zijn:

Deze bands hebben de mogelijkheid om de artiesten te begeleiden.
DJ's, drive in shows zitten ook bij ons in het assortiment zoals:


Uiteraard zijn dit allemaal enkele voorbeelden. De DJ’s van de drive in shows zijn ook los te boeken. De aangeboden DJ’s zijn allround en van alle muziek soorten thuis.

Indien door u gewenst leveren wij ook het geluid + geluidsmensen voor uw evenement. Wij hebben de beschikking over geluid voor 10 tot 10.000 mensen.

Welk thema of evenement u ook wenst, bijna alles is door ons te realiseren. Door onze ervaring en goede samenwerking met vele artiesten, is in principe alles bespreekbaar. In het verleden hebben wij al vele malen 70’s en 80’s avonden georganiseerd, Apres Ski Party’s, Hollandse feestavonden, Amsterdamse feestavonden, Piraten feesten, vrijgezellenfeesten, concerten, teambuilding evenementen, bruiloften, Sint en Piet, Kerstman, en diverse Striptease acts.

Buiten evenementen organisatie is het bij ons ook mogelijk om aan teambuilding projecten te doen, weddingplanner etc.
Zoals u ziet zijn wij van vele markten thuis. Wij hebben dan ook de keus voor u uit vele artiesten en thema’s. Door ons brede aanbod, kunnen wij voor bijna elk budget een passend evenement of artiest neerzetten.


Heeft u zelf een feest te vieren, laat het ons even weten, en stuur een e-mail naar info@tiri-entertainment.nl. Wij helpen u graag met het organiseren van een perfect feest!