Ode aan Dré - Once more

Het is alweer enige jaren geleden, dat onze volksheld Andre Hazes, is overleden. Zijn muziek leeft echter nog steeds voort. Once More verzorgt voor u een avondvullend programma, waarbij vele bekende Hazes klassiekers de revue passeren. Het is een echte tribute aan Dré.

Once More

U zult verbaasd staan over de veelzijdigheid van de zangers van "Once More", de gevoelige ballads die Andre ten gehore bracht worden door hen perfect vertolkt, maar ook de uptempo nummers en blues komt bij hen weer opnieuw tot leven. Deze heren zorgen ervoor, dat de muziek van Andre Hazes voort leeft. U zult merken, dat tijdens het optreden van Once More het publiek net zo hartstochtelijk meezingt en danst als bij de optredens die deze volkszanger heeft verzorgd.

Once More is een avond vol Andre Hazes plezier, een onafgebroken programma van maar liefst 4 uur entertainment. Qua invulling zijn er uiteraard vele mogelijkheden. Dus wilt u een korter programma, dan is dit uiteraard te bespreken. Het zal hoe dan ook een ode aan Dré blijven.

Wij zijn in het bezit van een perfecte geluidsinstallatie en kunnen versterken van 10 tot 2500 personen. Ook nemen wij een gepaste lichtinstallatie mee voor deze avond. Indien u dit wenst kunnen wij ook hoeden en brillen leveren t.b.v. uw publiek.

ONCE MORE een avondvullend Hazes programma, waarbij het meezing gehalte absoluut top is. Wij garanderen u een avond vol top entertainment. Het maakt hierbij niet uit of u in Noord Holland, Brabant, Zuid Holland, Zeeland of waar ook in Nederland of België zit. Iedereen zingt de klassiekers van Andre Hazes mee!